Decoene logo

Blog

De Coene Products en Geze slaan de handen in elkaar

 

De Coene Products & GEZE slaan de handen in elkaar

 

De afgelopen weken hebben onze Deurduwers niet stil gezeten. Zoals altijd zijn we op zoek naar innovatie. Naar aanleiding van Polyclose, de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek, gingen we dan ook samen met GEZE aan de slag om een nieuw product te ontwerpen. 

Het gemeenschappelijke doel van De Coene Products en GEZE? Geze heeft oplossingen die toegankelijkheid vergemakkelijkt en De Coene Products brengt oplossingen die de veiligheid waarborgen. Door de handen in elkaar te slaan kunnen we met deze geautomatiseerde en brandwerende innovatie beide waarborgen.”

 

Onder dit motto startten we samen met aanvullende brandtesten op houten brandwerende schuifdeuren. Én met succes!

 

Zo kwamen we tot een unieke EI1 30 combinatie van een houten brandwerende deurvleugel van De Coene Products met een GEZE ECdrive T2 aandrijving: de Autoslide EI1 30.

 

"De Autoslide EI1 30 is een uniek deurgeheel dat brandweerstand en een gemotoriseerde werking combineert in 1 oplossing."

 

 

Autoslide EI1 30, wie?

 

Uit de markt kwam vaak de vraag naar een automatische schuifdeur voor bijvoorbeeld ziekenhuizen. Aangezien deuren binnen openbare gebouwen moeten voldoen aan verschillende brandveiligheidsnormen, dienden we op zoek te gaan naar een brandwerende deurgeheel. Met de combinatie van het brandwerende deurblad van De Coene Products en de schuifdeuraandrijving van GEZE zijn we tot een nieuwe oplossing gekomen voor de markt. Door het automatisch en dus handenvrij openen en sluiten biedt de Autoslide EI1 30 bovendien extra hygiëne. Meer info kan je terugvinden via onze infobrochure. 

 

 

Ook nood aan deurgedreven productontwikkeling?

Neem contact op!

 

Of wil je zelf deurduwer worden? 

Ontdek onze vacatures!

Deel dit bericht

Terug naar overzicht

Polygon 31 Mini icon

Word Deurduwer!

Een boom van een vent of een dame die uit het juiste hout is gesneden? Geen probleem, bij De Coene Products gaan we uit van kwaliteit. Dus, ben je M/V/X die graag deure(n) doet en overtuigd dat je het kan maken als Deurduwer? Kom dan gerust deurdraaien in Gullegem, onze deuren staan voor je open!

HHH_0588_edit