Decoene logo

Blog

Geen titel zonder foto! De story achter onze fotoshoot!

Over titels & foto's

 

Bij een titel hoort een foto. Dat is zo bij Koningen en Kampioenen, die respectievelijk op statieportretten of persfoto's worden getrakteerd wanneer een titel wordt geclaimd of verlengd.

 

En zo gaat het dus ook bij de Deurduwers, de titel die het team bij De Coene Products voortaan met recht en rede kan claimen. 

 

De focus op de mens achter de deur

 

Want Deurduwers, dat zijn ze, de mensen die ervoor zorgen dat de 'Products' van De Coene Products iedere dag opnieuw de deur uitvliegen. Deurduwers gaan voor elkaar door het vuur, en die vurigheid uit zich ook in tonnen trots wanneer Deurduwer X of Y een ruimte betreedt waar onze deuren de binnenkomer of afsluiter van vormen. En dat vlammetje wordt bij iedere deur nog wat verder aangewakkerd, ook wanneer het een deur met vlamvertragende eigenschappen betreft. 

 

Het leek ons dan ook niet meer dan terecht dat het vizier ook op de Deurduwers werd gericht. Een geslaagd resultaat? Laat het ons weten! 

 

Wij kunnen enkel vermoeden dat er heel wat afgunst is ontstaan vanuit Laken en Brugge...

 

Wil je ook zo'n knappe foto?

Ontdek onze jobs en word Deurduwer!

 

Deel dit bericht

Terug naar overzicht

Polygon 31 Mini icon

Word Deurduwer!

Een boom van een vent of een dame die uit het juiste hout is gesneden? Geen probleem, bij De Coene Products gaan we uit van kwaliteit. Dus, ben je M/V/X die graag deure(n) doet en overtuigd dat je het kan maken als Deurduwer? Kom dan gerust deurdraaien in Gullegem, onze deuren staan voor je open!

HHH_0588_edit